Без струја делови од општините Центар и Карпош

struja_456545465
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без струја ќе бидат делови од општините Центар и Карпош– од 08:00 до 14:30 часот, без електрична енергија ќе останат дел од булеварот Партизански одреди, од раскрсница со улицата Ленинова кон раскрсница со булевар Климент Охридски, дел од улицата Наум Наумовски Борче, од улицата Ленинова кон булеварот Партизански Одреди, дел од улица Пиринска во општина Центар.

– од 09:00 до 11:00 часот, без електрична енергија ќе останат корисниците околу Stop & Go во Момин Поток во општина Карпош.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK