–>

Без струја делови од Карпош

Без-струја-делови-од-Карпош.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН Македонија АД известува дека поради планирани технички интервенции во елктро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе останат корисници во општина Карпош.

Во период од 09,30 до 12,30 часот струја ќе немаат дел од потрошувачите на улица Крагуевачка бр.2 и улица Франклин Рузвелт бр.148 во општина Карпош, а во период од 08,30 до 10,30 часот без електрична енергија ќе бидат зградата на поранешно Горење и околината на булеварот Партизански одреди бр.72 во општина Карпош.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK