Астрономски календар

astronomija dzvezdi
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е среда, 19 јули 2023 година, 200-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 165 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 15 минути, а ќе зајде во 20 часот и 5 минути.

Денов трае 14 часа и 50 минути.

Месечината која е во фаза на млада Месечина ќе изгрее во 6 часот и 25 минути, а ќе зајде во 21 часот и 31 минута.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK