Астрономски календар

astro_786868
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е среда, 17 мај 2023 година, 137-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 228 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 12 минути, а ќе зајде во 19 часот и 49 минути.

Денов трае 14 часа и 37 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 3 часот и 56 минути, а ќе зајде во 17 часот и 35 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK