May 17, 2023

Шаќири: Училишните педагози и психолози да се фокусираат на менталното здравје и добросостојба на учениците

Верувам дека преку професионално ангажирање на сите стручни соработници ќе обезбедиме безбедна клима за работа во училиштата. Важно е вашата

Прочитај повеќе »