Астрономски календар

astro_345354353
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е вторник, 16 мај 2023 година, 136-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 229 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 48 минути.

Денов трае 14 часа и 35 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 3 часот и 34 минути, а ќе зајде во 16 часот и 24 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK