Астрономски календар

astro_786868
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Денеска е сабота, 13 мај 2023 година, 133-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 232 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 16 минути, а ќе зајде во 19 часот и 45 минути.

Денов трае 14 часа и 29 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 2 часот и 22 минути, а ќе зајде во 12 часот и 44 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK