Астрономски календар

astronomski_3453453443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Денеска е недела, 7 мај 2023 година, 127-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 238 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 23 минути, а ќе зајде во 19 часот и 39 минути.

Денов трае 14 часа и 15 минути.

Месечината која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 6 часот и 9 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK