Собраќајка на автопатот Штип-Скопје, сообраќајот пренасочен по стариот пат

lenta_35645
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Поради сообраќајна несреќа, вечерва од 20:20 часот во прекин е сообраќајот по автопатот Штип – Скопје.

АМСМ информира дека сообраќајот е пренасочен по стариот пат.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK