Дел од Карпош без вода

voda_3464564
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Без вода денеска од 9:00 часот ќе бидат корисниците од улиците „Будимпештанска“, „Осло“, „Лубица Горгиева“, „Урош Ѓорѓевиќ“, „Софиска“, „Бриселска“ и „Његошева“ во Општина Карпош.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради водоводен приклучок од ф 100-мм на ул.„Будимпештанска“ бр.17а.

Жителите ќе бидат без вода до завршување на интервенцијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK