Вебер: Срдечно ја поздравуваме номинацијата на Марија Габриел за премиер на Бугарија

veber
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Срдечно ја поздравуваме номинацијата на Марија Габриел за премиер на Бугарија. Тоа на Твитер го напиша претседателот на групата на Европската народна партија во Европскиот парламент, Манфред Вебер.„Габриел има искуство и меѓународен авторитет да го надмине политичкиот ќорсокак во Софија. Целосна поддршка за ГЕРБ-СДС за тоа дека ги ставаат интересите на земјата на прво место, додава Вебер.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK