October 1, 2023

(Видео) Два полициски хеликоптерa со исфрлени над 30 тони вода учествуваа во локализирање на пожарот под Солунска Глава

Денеска МВР дејствуваше на пожарот во реонот на село Белица, Општина Македонски Брод, во месноста „Аргулица“ под Солунска Глава, пријавен

Прочитај повеќе »

Министерот за правда наместо нервозно да реагира треба прецизно да ги следи говорите на Мицкоски, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Министерот за правда наместо нервозно да реагира треба наредниот пат прецизно да ги следи говорите и ставовите на Пртеседателот Мицкоски

Прочитај повеќе »