September 17, 2023

Филмот на режисерот Гоце Цветановски селектиран на еден од трите најдобри фестивали во светот за музика и звук

Политичкиот трилер на Гоце Цветановски во октомври ќе се натпреварува за наградата Кристална Шишарка – Хоризонти во рамките на еден

Прочитај повеќе »