June 2, 2023

Проф. Трајковски: Со новиот закон којшто дозволува до 72 часа работна недела лажните бивши комунисти и лажните “борци за човекови права” од ОВК не вратија во XIX век

Со новиот закон којшто дозволува до 72 часа работна недела лажните бивши комунисти и лажните “борци за човекови права” од

Прочитај повеќе »