„Пролет“ и шалтерите за издавање готови документи во МРТВ и Беко ќе работат и во сабота

Пунктовите-за-фотографирање-и-издавање-на-лични-документи-утре-и.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМинистерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека пунктот за промена на лични документи без закажување во Полициската станица „Пролет” во Скопје ќе работи и на 16.12.2023 (сабота) од 08 до 16 часот.

Граѓаните кои сакаат да направат промена на личните документи во овој пункт, тоа можат да го направат без претходно закажување. Исто така, во сабота (16.12.2023) ќе работат и шалтерите за издавање на готови документи во објектите во МРТВ (од 08 до 20 часот) и Беко (од 08 до 16 часот), известуваат од МВР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK