Полицијата ја однесе мајката на Данка на местото на ичеснувањето, направена реконструкција, побарано од неа да го открие секој детал

1711698505759-muppas-zigi-potraga-830x0.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПолицијата вчера отишла со мајката на малата Данка на местото каде исчезна девојчето, дознава „Блиц“.

Српскиот медиум пишува дека ова било направено за да може мајката да им го покаже секој чекор и детал од денот кога исчезнало 2-годишното девојче во Бор.

Направена е реконструкција на нивното движење.

Заедно со неа полицијата ги проверува сите информации и сознанија, дознава „Блиц“.

По девојчето се трага веќе петти ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK