Македонија

Туристите во Македонија во првиот квартал потрошиле 64,7 милони долари

Шеесет и четири милиони американски долари потрошиле во првите три месеци од годинава туристите на патувања во Македонија. Девизниот прилив во овој квартал, како што соопшти Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, од 64,71 […]