–>

Петгодишно момче каснато од три германски овчари во Англија, полицијата трага по сопственикот

Петгодишно-момче-каснато-од-три-германски-овчари-во-Англија-полицијата.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПетгодишно момче од Англија минатата сабота било каснато од три германски овчари, а полицијата започнала потрага по сопственикот на кучињата. Детето било нападнато од кучиња на 7 октомври во Донкастер и барало лекарска помош. Полицијата соопшти дека сопственикот на кучињата не се обидел да ги контролира кучињата и побегнал од местото, пишува Дејли Мејл.

Сопственикот е опишан како белец на возраст меѓу 30 и 40 години. Во моментот на нападот носел долг зелен капут и светлозелени војнички панталони.

Полицијата побара од граѓаните да ги контактираат доколку имаат информации за сопственикот на кучињата или за самиот настан.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK