Тасевски: Зошто не било расветлено ни едно убиство меѓу албанските крими кланови?

sasho tasevski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Зошто не било расветлено ни едно убиство меѓу албанските крими кланови?
Сериозно не го знаете одговорот?
Ова прашање се врти по сите портали, медиуми.Па си играат квиз. Ама никогаш не се доближуваат ни близу до одговорот. Намерно или од незнаење и наивност.
А одговорот е боза.
Кога низа убиства остануваат нерасветлени во такво милје на таканаречени бизнисмени, се знае кој сака и кој има моќ тие да останат нерасветлени.
Оној што ги создал тие бизнисмени.
Толку е просто.
Кој е тој или таа?
Сега може да си играме квиз.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK