Тамара Јованов: Нема поголем ИДИОТИЗАМ, СЛУГУВАЊЕ и НЕСПОСОБНОСТ од ова на светов!

tamara_jovanov_3453534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Да ја молиме Грција да ни дозволи со наши валидни документи да може да патуваме во странство?!Нема поголем ИДИОТИЗАМ, СЛУГУВАЊЕ и НЕСПОСОБНОСТ од ова на светов!
Не се виновни Грците – тие си го штитат она што го сакаат.
Ние што (ќе) правиме?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK