Реџеп: Нова парадигма во омразата на се што е македонско (национално)

redzep ismail
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Нова парадигма во омразата на се што е македонско (национално). Негацијата заврши сега идеме со демонизација: македонец патриот, верник, маж = убица, туп, шовинист!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK