Проф. Андовска: Во каков свињарник живееме

darija andovska
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Скопје, европски град на некултурата 😣
Замислете дека сте странец и првпат го гледате Скопје.
Ние сме изгледа навикнати, па не обраќаме внимание.
Но, замислете дека сте странец.На Камениот мост, културно-историски споменик, има графити.
Вардар не само што е каки боја, туку плива и цврст отпад по реката. Обраснато секаде.
И ова е само еден поглед во ЦЕНТАРОТ на градот.
Во каков свињарник живееме.
Скопје, европски град на некултурата.
#ВажноЕлкаДаИма

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK