Лазар Ѓуров: Еве пример за борба за задржување на стандардите!

lazar gjurov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Еве пример за борба за задржување на стандардите!
Колективот од професионалци се противи на притисокот да се примат луѓе со врски кои не ги исполнуваат стандардите.Каде?
Таму каде сите сме изложени на ризик кога полетуваме или слетуваме ….на аеродромот.
ПОДДШРКА! МАКСИМАЛНА!!! ✊✊✊✊

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK