Лазар Ѓуров: …еј!!! Ај молим те не шири негативна енергија…..мисли позитивно….лелееее колку си конфликтен

lazar gjurov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 1. Признавање и прифаќање дека имаме проблем.
2. Точно дефинирање на проблемот.
…се првите два многу важни чекори во процесот на решавање на проблеми.
Во Македонија:
1. Имаме проблем.
…еј!!! Ај молим те не шири негативна енергија…..мисли позитивно….лелееее колку си конфликтен …полека, кај брзаш …
Проблемот си останува.
Сите пијат и јадат по кафани со здравици: Живели, Само здрвје да има, Со Господ напред…а бродот си тоне и тонеее.
…и така 🙁

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK