–>

Д-р Лазаров: Светот ќе стане поубаво место во моментот кога ќе се забранат лажни профили на социјални мрежи

lazarov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Светот ќе стане поубаво место во моментот кога ќе се забранат лажни профили на социјални мрежи.
Нозе ќе им се скратат на педофили,манијаци, партиски ботови и сл. девијации во општествово, ќе ги заштитиме децата!

Бујрум со име и презиме, една лична карта еден профил, па да си кажеме, од под фустан на жените дома или од по штабови секој може.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK