Д-р Лазаров: Едно да во кажам, природно право да си ги одбраниш и заштитиш децата е над законот напишан на хартија

lazarov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Нема ништо нормално во тоа да некој полнолетен со кола се мота околу школо и кани и на кафе малолетно девојче!
Едно да во кажам, природно право да си ги одбраниш и заштитиш децата е над законот напишан на хартија, превземете и напрајте ред и мир, во спротивно ќе има хаос.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK