Божиновски: Животот не е ни убав, ни лесен, ни уживање. Иако во друго ве убедуваат

bozinovski_bozidar_3453534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Еден од проблемите на модерниот човек е константно инсистирање да му е добро. Да ужива, да е задоволен. Да е сѐ по негово. И кога малку ќе има отстапка од то замислени уживање и убаво тогаш има дисфункција. Животот не е ни убав, ни лесен, ни уживање. Иако во друго ве убедуваат.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK