–>

Божиновски: Ало бре, на вакви моменти не се паѓа со духот во разочараност и такви малодушности

bozinovski_bozidar_3453534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 

Ало бре, на вакви моменти не се паѓа со духот во разочараност и такви малодушности. Баш напротив, се кристализира сликата, се појаснуваат работите кој за што е и потоа кој каде ќе припаѓа и посигурен сум дека сите ќе го јадат, од бот до премиер и сѐ измеѓу. И не само од сдсм. Дека ќе е лесно, нема. Дека народот ќе победи, сигурно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK