–>

Делегации на СДСМ положија цвеќе по повод 82 години од формирањето на Скопскиот партизански одред

sdsm-polozuvanje-cveke
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

По повод одбележувањето на 82 години од формирањето на Првиот Скопски партизански одред, пред спомен обележјето во Карпош, делегација на СДСМ во состав Васко Кичевски, претседател на ГО на СДСМ Скопје, Марко Михаилоски претседател на СДММ и Љубица Јанчева координаторка на советничката група на СДСМ во Советот на Град Скопје, како и делегација на ОО СДСМ Карпош, предводена од претседателот Владимир Станивуковиќ положија свежо цвеќе и оддадоа почит на борците од Народно ослободителната борба.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK