Прва конференција на бошњачките политички претставници на Балканот

boshnjacki_sojuz_3453544
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 – Бошњачкиот демократски сојуз (БДС) денеска во Скопје ја организира првата регионална бошњачка конференција.

Тема на конференцијата е „Бошњаците како фактор на на стабилноста и помирувањето меѓу балканските народи“.

На конференцијата ќе присуствуваат политички претставници на Бошњаците од земјите во регионот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK