Посета на делегација на пратеничка група на Парламентот на Австрија за соработка со Собранието на Македонија

сообрание
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Делегација на пратеничката група на Парламентот на Република Австрија за соработка со Собранието на Република Северна Македонија денеска ќе има средба со Арбер Адеми, претседателот и со членовите на Комисијата за европски прашања.Како што најавија од собраниската прес – служба, делегацијата на пратеничката група на Парламентот на Република Австрија ќе оствари средба и со Лолита Ристова, претседателка на Клубот на пратенички во Собранието и со членовите на Претседателството на Клубот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK