Главни пораки на Александар Николоски од митингот во Прилеп

nikoloski1.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Главни пораки од големиот митинг во Прилеп👉 Пред нас се историски избори за Македонија, избори кои што ќе ја одредат судбината на Македонија во следните 20 до 30 години

👉 ДУИ не се во позиција да уценуваат, а граѓаните со масовната излезност и на 24 април и на 8 мај ќе кажат едно големо НЕ на уцените

👉 Пендаровски да одговори зошто не осуду ниедна криминална афера

👉 Претседател на Македонија се бирало, се бира и ќе се бира од граѓаните на непосредни избори

👉 Во Прилеп, додека Венко Филипче тераше лична промоција и личен ПИ-АР, 608 луѓе го загубија животот, 608 семејства се зацрнија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK