–>

Стани Гранд Милионер: Започнува нова наградна игра на Гранд кафе

гранд
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Гранд Кафе започнува со нова наградна игра наречена “Стани Гранд Милионер 2023”во оваа возбудлива наградна игра право ќе имаат да се вклучат сите љубители на добриот вкус на кафе и да добијат награди. Сите оние што сакаат да учествуваат, се поканети od 6 септември до 5 декември 2023 година, да почнат со купување на кафињата Голд, Арома или Стронг од 200 грама, а на пакувањето ќе можат да најдат код што ќе треба да го внесат преку неколку различни канали:

  • Официјалната бев-страница на Гранд кафе
  • СМС на телефонскиот број 149491
  • Вибер каналот на Гранд кафе

Главните награди од еден милион денари ќе им го разубави животот на тројца среќни добитници. Секоја недела ќе има извлекување за сите учесници кои пак ќе имаат шанса за освојување ваучери за патувања каде што ќе може да создадат трајни спомени. А секој ден пак ќе има дневни награди со ексклузивни пакети на Гранд кафе.

Извлекувањето на главните добитници ќе се одвива во живо и ќе се одржи на следните датуми оваа година:

6-ти октомври во 13h

6-ти ноември во 13h

6-ти декември во  13h

Гранд кафе ги охрабри љубителите на добро кафе и трагачите по авантури да ги истражат неверојатните вкусови на нивните разновидни кафиња. Тие се врвен бренд посветен на обезбедување исклучителни вкусови и имаат богата историја на испорака на квалитетни мешавини кафе, иновации и целосно уживање  во добро, топло кафе. И оваа година повторно ви даваме можност да освоите вредни награди. Затоа, побрзајте, купете го омиленото кафе и очекувајте вредни награди! Стани голем милионер!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK