СО СРЕЌНОТО ТРКАЛО ВО „СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ“ на 2win.mk  КОМПЛЕТИРАНО Е ПРВОТО КОЛО

2win
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Со „СРЕЌНОТО ТРКАЛО“, комплетирано е првото коло од наградната игра „ СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ на играчката платформа 2win.mk на Видеолотарија Касинос Австрија. На страната веќе е објавен списокот со играчите кои освоија награди.Со дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“ во фаза 2, комплетирано  е првото коло од наградната игра „ СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈ “.  Извлекувањето беше реализирано на 06.05.2023 во просториите на Видеолотарија Касинос Австрија.

Ова се добитниците на наградите во двете категории од дополнителната игра „СРЕЌНО ТРКАЛО“ од првото коло:

Име и презиме на добитникот Освоена награда Категорија
Локман Биљали Скутер 50А Видеолотариски игри
Здравко Белокоски Скутер 50Б Спортско обложување
Александар Гинов Велосипед SP Видеолотариски игри
Михајло Роџевски Велосипед МЕ Видеолотариски игри
Благојче Спасовски Велосипед МЕ Спортско обложување
Александар Илијевски Велосипед МЕ Спортско обложување
Милорад Наковски Рачен дигитален часовник Видеолотариски игри
Теодор Дељановски Рачен дигитален часовник Спортско обложување
Дарко Калин 60.000 денари Видеолотариски игри
Филип Боневски 60.000 денари Спортско обложување
Сашко Трајчески 30.000 денари Видеолотариски игри
Горан Петковски 30.000 денари Видеолотариски игри
Насер Ахмеди 30.000 денари Видеолотариски игри
Александар Мирчески 30.000 денари Спортско обложување
Дејан Трајкоски 30.000 денари Спортско обложување
Дарко Јовески 30.000 денари Спортско обложување

Наградната игра СВРТИ, ТИПУВАЈ И НАГРАДИ СОБИРАЈе достапна на единствената легална платформа за интернет игри на среќа, има богат фонд на награди, парични и стокови во збирен износ од фантастични 13.800.000,00 денари.  Наградите се доделуваат во две категории:

  • видеолотариски и електронски игри и
  • спортско обложување

Главните награди се автомобил Мерцедес GLB и во двете категории. Во рамките на наградната игра ќе доделиме вкупно 200 награди од кои 30 се стокови награди, а 170 се парични награди.

 Во тек е фаза 1 од второто коло. Правилата за наградната игра се достапни на  платформата 2win.mk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK