Зградата на МНР осветлена во сино, по повод одбележувањето на 75 години од формирањето на НАТО

1000008943.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЗградата на МНР вчера и денес е осветлена во сино по повод одбележувањето на 75 години од формирањето на Алијансата, како и одржувањето на НАТО Самитот во Вашингтон.

„Република Северна Македонија е кредибилен НАТО сојузник со активен придонес во зајакнувањето на колективната безбедност и зачувувањето на трансатлантската стабилност. Заедно со нашите сојузници во Алијансата стоиме обединети во определбата за одбрана на споделените демократски вредности и заложбите за траен мир и просперитет“, информираат од МНР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK