ВМРО-ДПМНЕ: Колку што присуството на Зечевиќ на новата СДС на Данела е политичка култура, толку и присуството на Ковачевски во МНТ на настан на ВМРО-ДПМНЕ е политичка култура

ВМРО-ДПМНЕ-Колку-што-присуството-на-Зечевиќ-на-новата-СДС-на.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Колку што присуството на Зечевиќ на новата СДС на Данела е политичка култура, толку и присуството на Ковачевски во МНТ на настан на ВМРО-ДПМНЕ е политичка култура“, реагира ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на Славјанка Петровска.

„Тајната коалиција на СДС и Данела конечно стана јавна, Зечевиќ и купи партија на Арсовска и гордо во прв ред се радуваше на својот не толку фамозен изум“, се додава во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK