(Видео) Гори Вардариште

pozar-vardariste.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПовторно гори Вардариште. Огнот е веќе на околу 10 метри од далноводниот столб.

https://makfax.com.mk/wp-content/uploads/2024/07/450378238_7792832610800347_6167164460691110288_n.mp4

Засега нема официјална информација дали има каква било интервенција на терен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK