(Видео) „Антикорупциската комисија да постапи за непотизмот на ДПМНЕ“, вели Каевски

antikorupciska-komisiaj.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKДолга е листата за непотизам во сите општини којшто се раководени од страна на ДПМНЕ и за таа цел, за оваа испреплетена шема и за сите останати случаи на непотизам во сите општини раководени од ДПМНЕ, вели портпаролот и пратеник на СДСМ, Дарко Каевски.

Тој вели дека очекува Антикорупциска комисија да отвори случај, да се изјасни и соодветно да спроведе постапка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK