ТООП проценти 6,6% – Халкбанк со промотивен период за аплицирање за Visa Vita или Mastercard Credit Contactless картичките

N_Top_Procenti_MK (2)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Во тек е промотивниот период за аплицирање за кредитните платежни картички Visa Vita или Mastercard Credit Contactless на Халкбанк А.Д. Скопје.Во периодот од 01.05.2024 до 31.12.2024, сите нови Visa Vita или Mastercard Credit Contactless кредитни платежни картички се со промотивна каматна стапка од 6,6%. Поволностите на промотивниот период во однос на каматната стапка може да ги користат клиентите кои се приматели на  плата во Халкбанк АД Скопје.

Visa Vita и Mastercard Credit Contactless кредитните картички немаат ограничување на лимитот во бројот на плати и даваат можност за користење и пристап до средствата од вашиот револвинг кредитен лимит 24/7. Картичките се одликуваат со плаќање на минимален долг од 5% и плаќање до 60 рати без камата кај над 800 партнери на банката.

Најголемите предности на Visa Vita и Mastercard Credit Contactless се: можноста за повлекување готовина без провизија последните седум денови од секој месец од банкоматите на Халкбанк АД Скопје и добивање на 10% пониски цени при купување на полиси за доброволно осигурување од Халк Осигурување.

При плаќање со кредитните картички на Халкбанк на ПОС терминали на Халкбанк, добивате можност да собирате и бонус поени во пре-дефинирани периоди на различни типови продажни места – објавени од страна на Банката. Собраните поени може да се искористат при идни плаќања во мрежата на Пос терминали од Халкбанк, при што 1 бонус поен е еднаков на 1 денар.

Во текот на промотивниот период првите 1000 апликации за овие картички поднесени во филијала добиваат 1000 бонус поени, додека пак првите 500 апликации преку е-банкинг добиваат 2000 бонус поени.

Картичките се меѓународни, поддржуваат интернет плаќања без провизија за трансакции на домашни и странски интернет страни и за истите добивате мејл известување за секоја направена трансакција.

Покрај тоа, ги поседуваат највисоките стандарди за безбедност во интернет плаќањата (3D Secure – Verified by Visa – VbV и MC Secure Code).

Постои можност за online аплицирање за картичките преку Електронско банкарство или Мобилната апликација.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK