Новото издание на Бизнис Кафе Македонија ќе се одржи овој четврток!

Бизнис Кафе 2024_Site Govornici Zaedno_45 (2)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Новото 45-то издание на најпознатиот бизнис-нетворкинг настан во државата, Бизнис Кафе Македонија, ќе се одржи во четврток (04.07.2024) во ресторанот Four (Парк Хотел) во Скопје, со почеток од 19:00 часот.Покрај вообичаените активности за вмрежување, гостите на 45-то издание на Бизнис Кафе Македонија исто така ќе имаат можност да ги чујат инспиративните приказни на тројца извонредни професионалци во својата работа:

Душан Митрев – генерален директор на Пивара Скопје АД;
Верица Јорданова – осовач и сопственик на веб порталот www.inovativnost.mk, долгогодишен новинар во областа на економијата и бизнисот и магистер по стратешко комуницирање;
Горан Ташков – генерален менаџер на Паркланд Хоспиталити Груп.

Обезбедете си место навреме на следното Бизнис Кафе и купете си карта по цена од 300 денари (со вклучено кафе по избор) на следниве начини:
– На фактура – пратете маил за резервација на: [email protected] ; или
– Уплата директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK