Средба на директорката на AХК Македонија, Антје Ванделт со новинарите

vandelt
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Директорката на AХК Северна Македонија, дел од мрежата на германските стопански комори во странство, Антје Ванделт денеска ќе има средба со новинарите на која се очекува да се разговара за германско-македонските стопански односи.

Ванделт пристигна во Скопје минатиот понеделник. Има повеќе од 20 години работно искуство како директор на германските стопански комори во Латинска Америка, Перу и Чиле.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK