„Со Пендаровски е остварлива надежта за европска иднина“, велат од СДСМ

Видео-Пендаровски-За-втор-мандат-ќе-се-произнесам-кога-ќе.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK







„Патот до ЕУ е тежок и долг, но дава единствена реална надеж за светла иднина на нашата земја и сите наши граѓани. Со Пендаровски е остварлива надежта за европска иднина“, соопшти СДСМ.

„Со визија за интегрирана, стабилна и просперитетна Македонија во Европа како единствена надеж и оптимизам за подобро утре на сите граѓани, Пендаровски е победнички кандидат за најважниот аспект, иднината на државата, на народот.

Граѓаните сакаат прогрес, економски напредок, стабилност, мир и спокој.

Затоа на претстојните избори ќе дадат силна поддршка за Пендаровски“, се наведува во соопштението на СДСМ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK