Трубарево без вода

voda_3534545
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради дефект на водоводна цевка, без вода од 09:30 часот ќе бидат корисниците од н.Трубарево, соопшти ЈП Водово и канализација Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранување на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK