Падна дрво во населбата „Автокоманда“ во Скопје

padnato-drvo-1.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПреку Единствен повикувачки број за итни случаи 112 во ЦУК е добиена пријава за паднато дрво на булеварот „Александар Македонски“ близу паркингот на влезот на фабриката „Железара и Железарија Јоле“ во населбата „Автокоманда“.

Од ЦУК, веднаш по добиената информација од страна на Сектор за операции и координација, покрај МВР, беа известени ЈП „Паркови и зеленило“ на Град Скопје, коишто испратија екипи и истите интервенираа во расчистување на паданатото дрво.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK