Христијан Митевски на прием кај градоначалникот на општина Илинден, Александар Георгиевски

priem-na-hristijan-1.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKКабинетот на градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски го посети Христијан Митевски од Штип кој беше специјален гостин, информираше општина Илинден.

„Христијан е личност со попреченост, но полн со идеи, со живот, позитивна енергија, широко срце за дружење. Тој се обидува да придонесе да се подобри општеството, во кое ќе преовладува почитта, мирот, разбирањето и љубовна, но и општество во кое треба да имаме европски вредности.

Градоначалникот истакна дека му претставува чест и задоволство што Христијан ја посети Општина Илинден“, се наведува во соопштението на општината.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK