Без струја делови од Ѓорче Петров, Карпош и Студеничани

struja_56757756
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Според добиено известување од „ЕВН Македонија“ АД, без електрична енергија ќе останат делови од општините Ѓорче Петров, Карпош, Студеничани, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје.Од девет до 11 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците број „2“, „4“, „6“, „10“, „12“, „16“, „18“, „32“, „34“, „46“, „54“, „62“, „64“ и „84“ во селото Ново Село, општина Ѓорче Петров.

Од 11.30 до 13 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Никола Тесла“ број 16 и број 18, како и корисниците од улицата „Орце Николов“ број 174 во општина Карпош.

Додека во општина Студеничани, во периодот од 13 до 14 часот без струја ќе бидат корисниците од село Маркова Сушица, лоцирани на почетокот на селото кај ресторанот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK