Без струја дел од општините Центар и Ѓорче Петров

bez-struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Центар и Ѓорче Петров.Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од улицата Козара во општина Центар ќе останат струја, а од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од улицата Воин Драшковиќ во општина Ѓорче Петров ќе немаат електрична енергија.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK