Седумгодишно дете и уште три лице се изгубија на патот од Кожле кон Велес

planina.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЧетири лица планинарејќи го згрешиле патот и залутале на стрмно опасно место за понатамошно нивно движење. Меѓу лицата има едно малолетно седумгодишно дете. Тие залутале на патот од село Кожле кон Велес, месност Манастирски Мост.

Од ЦУК информираат дека тимови се на лице место за да ги извлечат изгубените лица од опасниот стрмен предел меѓу Кожле и Велес.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK