–>

Потребно е дополнително усогласување на Предлог законот за амнестија со надлежните институции, велат од Владата

pravda.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Владата, на денешната седница го разгледа и текстот на Предлог законот за амнестија предложен од страна на Министерството за правда.

По разгледувањето на состојбите во областа што треба да се уреди со законот, целите, начелата и основните и конкретни решенија опишани во текстот на Предлог законот за амнестија,

Владата констатираше дека постои потреба од дополнително усогласување на Предлог законот за амнестија со надлежните институции.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK