–>

Поради уличен дефект без вода улицата „Лука Геров“

Поради-уличен-дефект-без-вода-улицата-„Лука-Геров.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЈП Водовод и канализација – Скопје информираат дека поради уличен дефект на водоводна цевка Ф100мм.на улица „Лука Геров“ бб. кај семафорите со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците од оваа улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до завршување на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK